avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare in legatura cu predarea apartamentului dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare in legatura cu predarea apartamentului dupa inchiriere

Buna ziua,

Am o intrebare destul de ciudata...
Am stat in chirie 6 ani, fara contract oficial. Acuma 2 luni m-am mutat. Am predat cheile apartamentului, proprietarul a zis ca e totul in regula si am primit jumatate din banii de garantie, 120 Euro. Acuma m-a sunat proprietarul ca mai am niste facturi de platit si din apartament lipseste o "masuta cu valoare sentimentala". N-a fost facut niciun inventar al lucrurilor din apartament. Proprietarul poate sa depuna o plangere penala/civila? Masuta am aruncat-o anul trecut. Am lasat acolo niste lucruri (o alta masuta, un covor, un monitor) si am facut si imbunatatiri la apartament, cheltuieli pe care nu le-am recuperat.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:05, 27 August 2010
In lipsa unui contract de inchiriere e greu de presupus ca va putea proba eventuale prejudicii ce i-ar fi fost create.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligata sa fac un procesul verbal de predare spatiu eu ca si locatar? Cristina67 Cristina67 Buna. Va rog sa imi dati si mie un sfat. Am un contract de inchiriere spatiu pe persoana juridica. Pentru ca sunt restante la chirie proprietarul (pers ... (vezi toată discuția)
Pot recupera bunurile mobile din apartament vandut acum un an ? QdIfris QdIfris Am vandut un apartament in 7 DEC 2016, dar bunurile din apartament nu au facut obiectul vanzarii. Cand am vrut sa le ridic din ap., cumparatoarea s-a opus. ... (vezi toată discuția)
Contract clodette clodette Am un contract de inchiriere al unui imobil incheiat pe o perioada de 10 ani, de catre unul din proprietarii imobilului. Precizez ca imobilul este in litigiu . ... (vezi toată discuția)