avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract

Am un contract de inchiriere al unui imobil incheiat pe o perioada de 10 ani, de catre unul din proprietarii imobilului. Precizez ca imobilul este in litigiu . Este revendicat de proprietarul care mi-a facut contractul de inchiriere de la Primarie.Dupa un an de locuit, acesta imi pretinde o chirie mai mare, si de asemenea ma someaza sa parasesc imobilul sub pretextul ca a fost doar pe zece luni. In momentul in care m-am mutat acest imobil era devastat,de nelocuit, am investit,l-am aranjat si acum doreste sa se mute el. Care este calea legala? Ce trebuie sa fac? Sunt persoana cu handicap, si am senzatia ca sa folosit de mine.
Domnilor va rog sa ma ajutati, sa-mi spuneti care este calea legala?
A venit si si-a adus lucrurile intr-o camera, acum ma ameninta ca ma scoate afara saptamana viitoare, mi-a trimis un mail cu o somatie scrisa de el.
SOMEZ -

-SA PREDATI CHEILE IMOBILULUI ,PREDATE DUMNEAVOASTRA IN LUNA SEPTEMBRIE 2013 PENTRU O PERIOADA DE 10 LUNI . (are si semnatura lui dar nu fac public numele)
Sunt intr-o situatie disperata si nu stiu ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:02, 9 Iulie 2014
Buna ziua,
Va puteti adresa instantei (daca acel contract a fost incheiat pe 10 ani).
Va puteti adresa instantei pentru a solicita contravaloarea reparatiilor daca au fost efectuate cu acordul proprietarului.
Va sfatuiesc sa consultati un avocat care, dupa ce va consulta actele dumneavoastra va va putea da cel mai bun sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere clodette clodette Am un contract de inchiriere al unui imobil incheiat pe o perioada de 10 ani, de catre unul din proprietarii imobilului. Precizez ca imobilul este in litigiu ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere predare imobil simpaty62 simpaty62 Buna ziua, Am nevoie de un sfat: Am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu intr-o cladire de birouri. In momentul in care am parasit locatia, ... (vezi toată discuția)
Chiriasilor li se vor expira contractele alexandru andra alexandru andra Buna seara. Suntem chiriasi de cca 40 ani.Imobilul este revendicat, restiuit in natura, dar proprietari nici nu notifica chiriasi pentru contracte noi....in ... (vezi toată discuția)