avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

Am un contract de inchiriere al unui imobil incheiat pe o perioada de 10 ani, de catre unul din proprietarii imobilului. Precizez ca imobilul este in litigiu . Este revendicat de proprietarul care mi-a facut contractul de inchiriere de la Primarie.Dupa un an de locuit, acesta imi pretinde o chirie mai mare, si de asemenea ma someaza sa parasesc imobilul sub pretextul ca a fost doar pe zece luni. In momentul in care m-am mutat acest imobil era devastat,de nelocuit, am investit,l-am aranjat si acum doreste sa se mute el. Care este calea legala? Ce trebuie sa fac? Sunt persoana cu handicap, si am senzatia ca sa folosit de mine.

Alte discuții în legătură

Contract clodette clodette Am un contract de inchiriere al unui imobil incheiat pe o perioada de 10 ani, de catre unul din proprietarii imobilului. Precizez ca imobilul este in litigiu . ... (vezi toată discuția)
Chirie: probleme legate de chirie kdogg kdogg Buna ziua comunitate, Locuiesc cu chirie alaturi de familia mea. Am platit luna de luna chiria iar proprietarii vor sa isi mute de cateva luni sora in ap. ... (vezi toată discuția)
Evacuarea chiriasului handsu handsu In cazul in care se inchirieaza o casa , dar proprietarul nu doreste sa incheie niciun fel de contract , cu toate ca chiriasul isi indeplineste obligatiile : ... (vezi toată discuția)