avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuarea chiriasului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuarea chiriasului

In cazul in care se inchirieaza o casa , dar proprietarul nu doreste sa incheie niciun fel de contract , cu toate ca chiriasul isi indeplineste obligatiile : plateste taxele care provin din folosirea imobilului si suma convenita verbal pentru chirie , locatorul poate pretinde oricand chiriasului parasirea imobilui imediat ? Ce este de facut in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 14:00, 30 Ianuarie 2013
Stimat forumist,

Drepturile și obligațiile chiriașului - ca și ale proprietarului - decurg din contractul de închiriere. Dacă s-a preferat să nu se facă un contract, răspunsul este simplu: nu aveți nici o protecție.

Cu stimă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea chiriei fara acceptul chiriasului handsu handsu Ce se poate intampla , daca proprietarul doreste sa majoreze chiria cu care chiriasul ne este de acord . Poate solicita proprietarul eliberarea imobilului ... (vezi toată discuția)
Proprietarul casei în care stau fără contract de închiriere a vândut imobilul. pot fi obligat să mă mut imediat? serios66 serios66 stau cu chirie la o casa pe care am inchiriato verbal fara contract de inchiriere mentionez faptul ca stau acolo de 2 si 6 luni si m au tot dus cu vorba ca o ... (vezi toată discuția)
Hotarare netemeinica handsu handsu A fost incheiat un contract de inchiriere prin care s-a convenit de comun acord predarea integrala pentru folosinta exclusiva a imobilui ( casa cu ... (vezi toată discuția)