avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract inchiriere

Sunt locatar intr-un contract de inchiriere a unui punct de lucru.Am anuntat cu 60 de zile printr-o adresa locatorul ca as dori rezilierea contractului deoarece societatea a inregistrat pierderi si nu ne mai putem permite derularea in continuare a contractului.Am solicitat raspun s in 5 zile, l-am primit dupa 1 luna.Locatorul nu este de acord.Ce pot sa fac in acest sens?Nu am platit chiria ultimele 2 luni deoarece nu mi-am mai permis.Mentionez ca am o garantie constituita in favoarea lor, echivalentul a doua chirii.Ne-au dat in judecata pentru contravaloarea chiriei plus penalitati.Cum se poate sa ceara asa ceva cand banii mei sunt blocati la ei?
Daca merg mai departe in instanta credeti ca am castig de cauza? pot castiga rezilierea contractului si anularea penalitatilor?
Societatea mai are 1 punct de lucru functional, dar in contabilitate tot pe pierdere suntem.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:52, 6 Septembrie 2010
Buna seara .
Motivele de rezilere a contractelor de inchiriere sunt prevazute expres si limitativ ,nu se prea se poate deroga de la ele ,decat cu acceptul celeilate parti,in cazuri exceptionale .
Marius Bote .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere resursesbc resursesbc Situatie: un contract de inchiriere a unui saptiu comercial, pe o perioada de 5 ani, intre 2 societati comerciale. Clauza: rezilierea contractului inainte de ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract inchiriere - proprietar abuziv Cosmin_Andrei Cosmin_Andrei Buna ziua. Am o intrebare privind un contract de inchiriere pe o durata de un an, efectuat in luna septembrie a anului trecut. La Rezilierea contractului este ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de inchiriere minalex minalex Va rog sa ma lamuriti asupra a doua clauze dintr/un contract de inchiriere si anume: \"Art 10.(din contract):INCETAREA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE ... (vezi toată discuția)