avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decaderea din drepturile parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decaderea din drepturile parintesti

Ma aflu intr-un divort am fost plecata din tara ptr bunastarea familiei si am o fetita de 5 ani iar acum la tribnal sotul cere incredintarea minorei si decaderea mea din drepturile parintesti.Este posibil sa fiu decazuta din dreptri si acuzata de neglijenta?
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 00:20, 28 August 2010
Puteti fi cercetata pentru abandon de familie.
Retragerea plangerii, inlatura raspunderea penala. :)
E greu de crezut ca veti fi decazuta din drepturile parintesti, aceasta sanctiune intervine in cazuri penale, nu daca sunteti plecata din tara la munca.
Este posibil ca sotul ,in lipsa, sa faca plangere penala pentru abadon de familie,
mai ales situatia prezentata. Eu la asta m-am referit :coffee:
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2010
Andra Denise Dinca, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderea tatalui din drepturile parintesti roxiana88 roxiana88 buna ziua, am un copil de 4 luni si nu sunt casatorita cu forme legale cu cu tatal copilului dar copilul poarta numele tatalui.am fost angajata deci primesc ... (vezi toată discuția)
Adoptie minor numai ca mama Celicia Celicia BUNA ZIUA, Sunt casatorita si totul meu are o fetita din prima casatorie. Tutela este a tatalui, mama platind doar pensia alimentara.Deoarece mama ei nu are ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi parintesti si pensia alimentara Dana1908 Dana1908 Buna seara.. am si eu o mica mare problema... concubinul meu mai are o fetita din casatorie legala ... in 2012 el a primit divortul si la momentul ala el ... (vezi toată discuția)