avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tencuiala sparge geam masina parcata langa bloc- cine ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tencuiala sparge geam masina parcata langa bloc- cine plateste?

Buna ziua.

Ne-am pus de curand termopane iar muncitorii au scapat ceva jos (zidarie) si au spart geamul unei masini. Masina nu era pe loc de parcare platit, nu sunt asemenea locuri in spatele blocului.

Vecinul cu masina a pretins de la noi daune de 3000 ron! Noi am considerat ca munitorii sunt de vina si nu i-am dat nimic. Presedintele asociatiei de locatari ne-a dat dreptate (au mai fost cateva cazuri similare in bloc).

Dar azi am primit o citatie de la politie. E posibil sa ne fi reclamat? Cine are dreptate? Ce putem face?

Va rog mult de un raspuns urgent, e o suma exorbitanta pentru noi, daca ar trebui platit!!!

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmi1181 , utilizator 16:52, 26 Ianuarie 2008
La prima vedere... responsabili sunt muncitorii si respectiv societatea ai caror angajati erau. (sper ca exista si nu erau niste "mesteri" ad hoc)

Si nu prea pricep ce treaba are politia in povestea asta? Aveti un vecin "bazat"? Aveti grija ce povestiti. Aflati intai de ce sunteti chemati ...
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2007
romascanu, moderator
Probabil ca au facut o plangere pentru distrugere.
Oricum, asa cum spune colega mea aveti grija ce povestiti.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2007
Gabriela Mihai, Avocat
Responsabilitatea este a mesterilor si a firmei pentru care lucreaza acestia. Pregatiti facturi sau contractul prin care sa dovediti ca i-ati angajat.

Daca nu puteti dovedi existenta unei firme , vecinul se poate indrepta si impotriva dvs.
Consider ca raspunsul lui aureliangl este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geam spart la masina- cine plateste? damone damone Buna ziua. Ne-am pus de curand termopane iar muncitorii au scapat ceva jos (zidarie) si au spart geamul unei masini. Masina nu era pe loc de parcare platit, ... (vezi toată discuția)
Uscatorul de rufe al vecinului de sus mi-a spart geamul - cum procedez? came_vasile came_vasile Buna seara, Va contactez in legatura cu un incident domestic care a survenit din cauza unui uscator de rufe montat pe fatada blocului. Concret, vecinul ... (vezi toată discuția)
Avarie instalatie caldura Ilenuta123 Ilenuta123 Buna ziua,in aceste zile cu temperaturi negative extreme am intampinat urmatoarea situatie: am o garsoniera in care nu locuiesc permanent,din cauza ... (vezi toată discuția)