avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contractul de credit. Legala ori ilegala?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contractul de credit. Legala ori ilegala?

Banca BCR isi notifica clienti privind recalcularea si reevaluarea contractelor de credit precizand faptul ca: "Modul de calcul al ratei dobanzii - rata dobanzii va fi raportata la fluctuatiile indicilor de referinta independenti, ROBOR (pentru creditele acordate in RON) EURIBOR ( pentru creditele acordate in EURO) LIBOR (pentru creditele acordate in USD) Astfel ca dobanda de referinta din contractul dvs. de credit va fi formata, conform noilor prevederi legale,prin insumarea valorii indicelui ROBOR/LIBOR/EURIBOR cu valoarea diferentei dintre dobanda de referinta aplicabila in baza prevederilor contractuale si indicele ROBOR/LIBOR/EURIBOR. La valoarea dobanzii astfel calculate se va adauga marja fixa din contractul de credit.:( ???
Deci la valoarea creditului se adauga atat indicele ROBOR/LIBOR/EURIBOR si se va mentine marja fixa? Chiar asa sa fie?
:( Considerati ca intruneste conditiile de legalitate???
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:24, 30 August 2010
@Slaurentiu

La aceasta problema s-a mai raspuns, o sa va rog sa accesati functia cautare a acestei sectiuni, apoi...va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie.
Nu inteleg de ce, dvs., intotdeauna trebuie sa incalcati Regulamentul de postare.
Tineti cu tot dinadinsul sa fiti sanctionat? Doriti sa iesiti in evidenta in mod negativ?
Aveti posibilitatea sa participati la discutiile similare pe aceasta tema, spre exemplu:

www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul procent dobanda curenta LAZAR GELU LAZAR GELU CALCUL REPREZENTANT BANCPOST AZI 22 SEPTEMBRIE 2010 AM FOST LA SEDIUL BANCPOST SUCURSALA GORJULUI PENTRU A RIDICA NOUL DESFASURATOR DUPA APLICAREA OUG ... (vezi toată discuția)
Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
Ing 2 marje fixe sau hotie georgeck georgeck buna ziua, conform aticolului din zf. de azi ING are o formula transpatrenta de calcul a dobanzii cu 2 marje fixe. Este legala aceasta marje?.In contractul pe ... (vezi toată discuția)