avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sfaturi pentru deschiderea unei case de comenzi cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sfaturi pentru deschiderea unei case de comenzi cu livrare la domiciliu

As vrea sa infiintez o casa de comenzi cu livrare la domiciliu,intreprindere individuala ca forma juridica.As vrea sa stiu ce avize imi trebuie,daca pot transporta marfa cu masina proprie,si alte sfaturi.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:59, 30 August 2010
Autorizati codurile 4791 si 4941, completati formularele de la registrul comertului respectiv - cererea pentru rezervare denumire firma, cererea de inregistrare, declaratia model 2 cu autorizarea codurilor la beneficiar; vectorul fiscal.
La acestea anexati in copie certificata copie dupa actul de identitate si dovada sediului. Succes!
Va multumesc pentru raspuns,tocmai am luat rezervarea numelui firmei.Acum as vrea sa stiu daca Directia Sanitar Veterinara imi poate da autorizatie pentru auto propriu,neavand o utilitara inca...Asta pentru ca nu voi transporta marfuri supuse unui regim termic si nici comenzile nu vor fi f multe ptr inceput.
Cred ca este suficient certificatul constatator de autorizare eliberat de registrul comertului in baza declaratiei-tip conform Legii nr. 359/2004 privind inregistrarea si autorizarea functionarii persoanelor juridice, ca indepliniti conditiile legale pentru a desfasura acest tip de transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pfa kilo1 kilo1 Buna ziua, doresc sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru deschiderea unui PFA (meseria de alpinist utilitar) si care ar fii darile,catre stat,obligatorii. Cu ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la un srl. EDUARD B. EDUARD B. Dețin un SRL și as dori sa stiu dacă adaug un cod secundar (4941 transporturi rutier de mărfuri) pot presta și acest serviciu? Eu având in prezent cod ... (vezi toată discuția)
Documente casa de comenzi haiducu haiducu buna seara . ce documentatie trebuie facuta pentru a infiinta o casa de comenzi (alimente) si ce cod caen ? trebuie depozit ? as dori o lamurire totala . ma ... (vezi toată discuția)