In iulie 2011 ar trebui sa incep serviciul,atunci copilul meu va face 2 ani.Intrebarea mea este ce voi face atunci,avand in vedere ca societatea la care am activat si-a schimbat statutul din srl in intreprindere individuala in tot acest timp.Din cate am vorbit cu administratorul societatii am inteles ca nu voi mai avea contract de munca acolo.Pot beneficia de somaj si care sunt procedurile pe care sa le urmez in aceste conditii?Multumesc anticipat.
pe durata ccc aveti c.i.m. suspendat. daca firma a dat faliment sau a fost reorganizata judiciar ar fii trebuit sa aveti c.i.m. incetat cu art. 65 c. mun. in scmb daca asa cum spuneti firma a fost preluata atunci si dvs. sunteti salariata acelei firme.
cereti administratorului sa va dea decizia de incetare a c.i.m. pentru a beneficia de somaj la data incetarii ccc.
In momentul in care s-a schimbat statutul juridic al angajatorului, acesta putea sa emita decizia de concediere in baza art.65 C.mun. ... la terminarea CCC puteti beneficia de somaj numai daca c.i.m. va inceta pe motive neimputabile dvs ...