Momentan sunt in concediu pentru cresterea copilului pana la data de 31 01 2010, problema mea este ca atunci cand i-am cerut angajatorului sa-mi elibereze decizia de incetare a contractului de munca, preavizul si ce mai trebuie ptr somaj, mi s-a spus ca nu are drept de a folosi stampila nu poate elibera nici un document deoarece este societatea in cesiune. vreau sa stiu daca este posibil asa ceva si ce as putea sa fac eu?
cesiunea reprezinta vamzarea partilor sociale ale societatii
CCC reprezinta suspendarea c.i.m.
pentru a beneficia de somaj trebuie sa va inceteze c.i.m.-ul cu unul dintre articolele: art. 31 alin.4 ind.1, 56 lit. e), f), h) si j), art. 61 lit. c) si d), art. 65 alin. (1),art. 68, art. 94 alin. (4) din Legea nr. 53/2003 - Codul munci.
Cred ca trebuie sa vina cu lamuriri suplimentare, CIM este suspendat pentru CCC, unitatea nu este in faliment sau reorganizare judiaciara, despre ce incetare de contract este vorba?
cred ca la aceasta societate mai figuram decat eu ca si angajat pe langa administrator ,eu figurand momentan in concediul pentru cresterea copilului, din cate stiu nu mai preseaza servicii si preda sau vinde societatea altcuiva. cam atat stiu nimic mai mult.Cand am cerut sa mi se incheie socotelile cu ei "o cam dadeau din gard in gard"
Tocmai asta este nedumerirea, daca "i-am cerut.." ce lagatura are cu "pt.somaj"?
Cum putem da un sfat in aceste conditii? Sa spuna clar despre ce incetare este vorba.
Somaj
niko79
Buna ziua! Am o societate cu 5 salariati, cu asociat unic, acum el s-a mai asociat cu cineva, urmand ca in cateva zile, el sa se retraga definitiv si sa ramana ... (vezi toată discuția)