avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... masaj erotic la domiciliul maseuzei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

masaj erotic la domiciliul maseuzei

Buna seara, doresc sa abordez un subiect mai..neconventional.
O cunostinta de a mea, doreste sa faca masaj erotic la domiciliul ei.Intrebarea este: cat de legal este acest fapt?...daca nu este , ce conditii trebuie sa indeplineasca fata sa intre in legalitate?
Si daca este absolut ilegal..de ce sanctiuni e pasibila?
Multumesc!:stunned:
anavelea a scris:

Buna seara, doresc sa abordez un subiect mai..neconventional.
O cunostinta de a mea, doreste sa faca masaj erotic la domiciliul ei.Intrebarea este: cat de legal este acest fapt?...daca nu este , ce conditii trebuie sa indeplineasca fata sa intre in legalitate?
Si daca este absolut ilegal..de ce sanctiuni e pasibila?
Multumesc!

Daca este inregistrata ca PFA ori ca PJ si plateste taxele aferente stabilite prin actele normative in vigoare, nu ar fi nici o problema, decat aceea a pastrarii secretului profesional:happy:

Daca nu, atunci exista riscurile generate de practicarea prostitutiei:sorry:

Nu poate fi vorba de prostitutie,atat timp cat se rezuma la masaj ,fie el chiar erotic.Sa se inregistreze ca PFA.

andymaurul
Nu cred ca poate ca PFA sa desfasoare aceasta activitate...
De ce nu?Daca are calificarea de maseur....

andymaurul
Pt ca masajul este erotic...

Alte discuții în legătură

Masaj erotic laurabdsm laurabdsm buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere. daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)
Va rog...am nevoie de fisa postului... aftenie eliza aftenie eliza VA ROG MULT DE TOT SA MA AJUTATI DACA SE POATE...AM NEVOIE URGENTA SI DISPERATA DE FISA POSTULUI PENTRU URMATOARELE MESERII - STATISTICIAN MEDICAL - ... (vezi toată discuția)