avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poti sa dai in judecata ITM-ul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poti sa dai in judecata ITM-ul?

Buna ziua,

In urma unei sesizari la ITM, acesta a dat un raspuns care este total impotriva legii, cat nici nu mi-a raspuns la faptul ca eu am sesizat si i-am rugat sa investigeze anumite aspecte.
Se poate sa dau in judecata ITM-ul? Si daca da, care este legea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 29 August 2010
Se poate actiona o institutie publica in judecata .. dar care este motivul pentru doriti chemarea in judecata a ITM-ului?

De asemenea, puteti reclama ITM-ul la forurile superioare, si anume : Inspectia Muncii sau Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu dromader dromader In afara de ITM institurie corupta pana in maduva oaselor , unde mai pot face o sesizare privint nerespectarea dreptului la concediu ? Am facut nenumarate ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului piti75 piti75 am lucrat la o firma 6 luni si nu am primit salariu nu am semnat nici un stat de plata Am facut plîngere la itm si dupa ce am asteptat 45 zile calendaristice ... (vezi toată discuția)
Divulgarea identitatii ca petitionar Marius.Marius75 Marius.Marius75 Buna ziua. In urma unei sesizări făcute la ITM, un angajat al acestei instituții mi-a divulgat identitatea, administratorului firmei reclamate, acesta ... (vezi toată discuția)