avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Divulgarea identitatii ca petitionar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Divulgarea identitatii ca petitionar

Buna ziua.
In urma unei sesizări făcute la ITM, un angajat al acestei instituții mi-a divulgat identitatea, administratorului firmei reclamate, acesta sunandu-ma si venind cu intimidari si amenințări la adresa mea.
Care sunt procedurile legale de a trage la răspundere persoana/ persoanele care au incalcat legea.
Cu stimă. Marius Calin
Cel mai recent răspuns: JulienK , utilizator 11:19, 24 Iunie 2020
Puteti sesiza conducerea institutiei si/sau forurile ierarhic superioare ITM-ului - Ministerul Muncii /Inspectia Muncii.
Buna ziua, Ati putea sa imi spuneti exact ce lege si art. au fost incalcate? Am nevoie de informatia aceasta in interes de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti sa dai in judecata itm-ul? ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, In urma unei sesizari la ITM, acesta a dat un raspuns care este total impotriva legii, cat nici nu mi-a raspuns la faptul ca eu am sesizat si ... (vezi toată discuția)
Cine controleaza activitatea itm? danionofrei danionofrei Buna ziua, Stim cu totii ca inaintea unui control ITM, intr-o firma se face un \\"instructaj\\" despre ce si cum se cuvine sa se spuna si ce nu. Stim cu ... (vezi toată discuția)
24 ore fara odihna Nicholas 1975 Nicholas 1975 Buna ziua!lucrez la o firma de paza iar programul este de 24 cu 48 ore iar conditiile de lucru sunt inumane,pe langa faptul ca depasim cu mult orele de lucru ... (vezi toată discuția)