avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Desfiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Desfiintare PFA

Buna ziua. As dori sa aflu ce pasi trebuiesc urmati pentru desfiintarea PFA-ului , intrucat acesta nu a mai fost folosit de peste 1 an . Am uitat sa mentionez ca sunt din Bucuresti. M-ar interesa sa imi spuneti unde trebuie sa merg , cu ce acte .


Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters160319 , utilizator 21:38, 5 Septembrie 2010
Se depune cerere de radiere la Oficiul Registrului Comertului (formular nr. 5) la care se anexeaza certificatul de înregistrare. Cu actele eliberate de Registrul Comertului trebuie sa va prezentati la Administratia Finantelor Publice si sa platiti impozitul pe venit
Buna ziua. Si pe mine ma intereseaza acelasi subiect, al desfiintari unui PFA. As vrea sa stiu daca la finante(impreuna cu actele de la Registrul Comertului) trebuie duse si registrele, chitantierul...sau ele trebuie arhivate? Va trebui sa ma mai astept la un control dupa?

Multumesc anticipat.
Registrele si dosarele nu trebuiesc duse la finante. In mod normal trebuie sa va vina control de fond de la finanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa la anaf andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreau sa inchid un PFA cu norma intreaga de venit,platitor de TVA inregistrat la ONRC.ce acte imi trebuiesc la ANAF ?si unde trebuie sa ma duc prima ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa cu datorii la stat Dorin Baleanu Dorin Baleanu Am un PFA infiintat in ian. 2011. Am depus toate declaratiile pt. 2011 si 2012. Nu am platit impozitul pe 2011. Am primit de la finante si declaratia cu ... (vezi toată discuția)