Buna ziua. As dori sa aflu ce pasi trebuiesc urmati pentru desfiintarea PFA-ului , intrucat acesta nu a mai fost folosit de peste 1 an . Am uitat sa mentionez ca sunt din Bucuresti. M-ar interesa sa imi spuneti unde trebuie sa merg , cu ce acte .
Se depune cerere de radiere la Oficiul Registrului Comertului (formular nr. 5) la care se anexeaza certificatul de înregistrare. Cu actele eliberate de Registrul Comertului trebuie sa va prezentati la Administratia Finantelor Publice si sa platiti impozitul pe venit
Buna ziua. Si pe mine ma intereseaza acelasi subiect, al desfiintari unui PFA. As vrea sa stiu daca la finante(impreuna cu actele de la Registrul Comertului) trebuie duse si registrele, chitantierul...sau ele trebuie arhivate? Va trebui sa ma mai astept la un control dupa?
Registrele si dosarele nu trebuiesc duse la finante. In mod normal trebuie sa va vina control de fond de la finanta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere pfa
mihaela495
Buna ziua,
As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante.
Am inteles ca ... (vezi toată discuția)