avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Modificare Tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Modificare Tva

Am o mica nelamurire, am primit o factura in care furnizorul a iutat sa i-mi introduca discountul; cand tva-ul era de 19%, factura de discount mi-a venit datata dupa modificarea tva-uli la 24%, dar pe factura valoarea tva este de 19%. Furnizorul mi-a spus ca este bine deoarece in functie de discount noi avem preturile mai mici si asa am si mers ca si cum am fi primit a cel discount, dar cei de la sediu spun ca nu este bun. Cine are dreptate si cine nu are dreptate

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 09:21, 30 August 2010
este corect cu tva 19%, cota in vigoare la data operatiunii de baza.
Avand in vedere ca v-a vandut produsele cu tva 19%, nu avea cum sa va faca discount cu 24%. Colegul Danike are dreptate.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand intra in vigoare tva-ul de 24%? rox_ann07 rox_ann07 cand intra in vigoare acest tva de 24%? si ce trebuie sa facem cu casele de marcat? am auzit ca trebuie duse la modificat. preturile le modificam la toate ... (vezi toată discuția)
Facturare anapoda de la emag pt pfa (diversi furnizori, inconsecventa, greseli) avo7 avo7 Buna ziua, Am o problema cu o achizitie de pe emag. A comadat mai multe produse odata, cateva livrate de emag, unul de alt furnizor. Problema e ca 2 dintre ... (vezi toată discuția)
Stornare factura in iulie emisa in iunie ioanaep ioanaep stie cineva sigur cu se procedeaza in cazul in care o factura emisa in iunie treb stornata in iulie? Se foloseste tva 19% pentru stornare sau 24%. Pentru mine ... (vezi toată discuția)