am depus un act constitutiv actualizat la registru care a fost acceptat
modificarea consta in schimbatrea obiectului de activ.
problema mea ..
desi actul a fost ok, am uitat sa introduc in versiunea actualizata un capitol despre conducerea sc-ului cu managerii
credeti ca cei de la registru, daca am omis acest capitol vor tine cont doar de ultimul act actualizat, intelegand prin acest lucru o revocare a managerilor sau ei raman in baza de date pana se va face revocarea expresa din functie a acestora
eu nu am scris in AGA ca dispun si acest lucru si nici nu am scris in noul act ca prevederile celelalte din actul constitutiv nu se modifica
In mod normal ORC ar fi trebuit sa iti respinga cererea, pentru ca actul const. actualizat nu e altceva decat Statutul+ultimul act aditional, si acesta nu poate include alte prevederi decat cele din hot. AGA. Poate reusesti, daca ti se admite cererea de catre ORC sa depui ulteriror un act const. actuializat complet. Oricum act. const. nu echivaleaza cu o revocare a managerilor, modificarile statutuluii trebuie expres si complet prevazute in Hot. AGA, altfel nu sunt opozabile.
Consilier juridic
emat
Poate un consilier juridic sa redacteze un act aditionla de modificarea actului constitutiv al societatii? si daca da, acesta trebuie autentificat la notariat ... (vezi toată discuția)