avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Ce salariu de incadrare trebuie sa am?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Ce salariu de incadrare trebuie sa am?

Lucrez intr-o scoala particulara ca invatatoare cu studii superioare si salariul meu din cartea de munca este cel minim. Intrebarea mea este, daca am studii superioare nu trebuia sa se plece de la un salariu de circa 800 ron?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 18:33, 29 August 2010
In invatamantul privat salariul se negociaza.
Studiile superioare se au in vedere in invatamantul preuniversitar de stat, functie de specialitatea pe care ati absolvit-o ati fi incadrata ca institutor sau profesor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)
Institutor invatamant de masa pe diploma de absolvire,titular invatator-ed.inv.special miky_candle miky_candle Buna ziua, Am o mare rugaminte...As dori sa stiu in ce situatie ma aflu...Sunt invatator educator titular intr-o scoala speciala si am obtinut in 2009 gradul ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu incadrata, ca profesor? elcsi elcsi Buna ziua! Ajutati-ma, daca stiti raspunsul! Dupa bacalaureat am terminat Scoala Postliceala de invatatori educatoare (3ani). am gard did.I. In iunie 2011 ... (vezi toată discuția)