avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul la munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul la munca

ma aflu in concediu de crestere si ingrijire copil si beneficiez de indemnizatie dar in urma diminuarii cu 15%nu prea mai fac fata cheltuielilor
As putea sa lucrez cu jumate de norma undeva dar fara sa-mi pierd indemnizatia?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:48, 29 August 2010
1. OUG 148/2005 spune:
Art.12...
(2) Plata indemnizatiei prevazute la art. 1 alin. (1), respectiv la art. 2, se suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

2. Deci nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lucra daca sunt in ccc? valentinanitescu valentinanitescu Sunt in concediu maternal de 7 luni. Care este procedura legala prin care sa pot lucra si in acelasi timp sa beneficiez de indemnizatia pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Venituri din conventii civle reglementate de codul civil Alina V Alina V Buna ziua ad dori sa va intreb daca o persoana (mamica) care se afla in concediu de ingrijire copil si primeste indemnizatia de la stat de 600 ron poate avea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc si alte venituri vargaviorela vargaviorela buna seara...am si eu o intrebare .....daca sunt in concediu de maternitate si beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului pot sa inchei un contract de ... (vezi toată discuția)