avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai sunt proprietar?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai sunt proprietar?

Mătuşa mea a cumpărat în anul 1997, în baza legii 112, apartamentul în care locuia. În anul 1999 a decedat şi mi-a lăsat prin testament toate bunurile mobile şi imobile, deci şi apartamentul respectiv. Înainte de moartea sa cu câteva luni, a fost dată în judecată de moştenitorii fostului proprietar, iar în 2006, ÎCCJ a dat o hotărâre definitivă şi iravocabilă prin care s.a anulat contractul de vânzare-cumpărare încheiat de mătuşa mea, fără a mi se anula testamentul şi certificatul de moştenitor. În această situaţie, eu mai sunt proprietarul apartamentului în cauză? Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 02:15, 30 August 2010
Nu sunteti proprietar.
Nu,nu mai sunteti propietar,deoarece contractul propietarului a fost anulat de instanta de judecata,iar toate actele intocmite in baza acestui contract sunt nule de drept.

andymaurul
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
andymaurul, utilizator
dvs puteti sa va indreptati acum pentru evictiune impotriva orasului in care sa aflat imobilul cumparat de matusa dvs si pe care l ati pierdut in instanta.. va trebuie un avocat istet
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor si testamentul silviu35 silviu35 TATAL meu a primit de la o matusa si un unchi o casa cu 250 mp in 1986 unchiul a decedat in 1997 si a ramas matusa. IN 1999 tata a decedat si matusa a spus va ... (vezi toată discuția)
Mostenitori cu testament si fara testament tratoria tratoria buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca are drept la o mostenire si cite parti in urmatorul caz> unchiul meu a decedat anul acesta si mi-a lasat un ... (vezi toată discuția)
Folosire testament daca altcineva s-a declarat unic mostenitor anirc anirc Buna ziua. Problema pe care vreau sa o prezint si la care am mare nevoie de un raspuns este urmatoarea: tatal meu a decedat anul acesta in luna iulie. Locuia ... (vezi toată discuția)