TATAL meu a primit de la o matusa si un unchi o casa cu 250 mp in 1986 unchiul a decedat in 1997 si a ramas matusa.
IN 1999 tata a decedat si matusa a spus va fac acte ptr ca daca nu mai sunt in viata va o ia statul si a facut prin notariat certificate de mostenitor la noi stranepotii si un testament fara clauza ca dupa moartea ei sa dobindim imobilul.
CA sa strice testamentul matusa trebuie sa fim anuntati prin hotarire judecatoreasca daca ataca testamentul in instanta.
DACA nu atunci ce am eu cu sora este al nostru.
Matusa poate oricand sa modifice testamentul sa incheie unul nou fara sa fie obligata sa va anunte . Testamentul se ataca in instanta doar dupa moartea testatorului. Incheiati acte de vanzare-cumparare sau donatie in timpul vietii matusii.
CONTRACT DE DONATIE a fost pe numele tatalui facut de matusa si unchiul.
DACA tata a decedat pe baza contractului de donatie matusa a facut scris noua stranepotilor de sora certificat de mostenitor si testament dupa moartea ei sa avem drept.
MATUSA ca sa strice testamentul trebuie sa deschida proces sa fim citatii noi stranepotii in instanta.
MATUSA are un titlu de proprietate cu 7 h la dat daca e facut testament pe casa mie si lu soramea si certificat de mostenitor dupa moartea ei ne revin noua cele 7 h de pamint daca e titlu de proprietate prin lege.