avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În 1986 lui tata i-a făcut acte pe o casa o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În 1986 lui tata i-a făcut acte pe o casa o mătușă și bărbatu-său ...

În 1986 lu tata ia făcut acte pe o casa o mătușă și bărbasu pe numele lui după moartea lor rămîne Stalin.
Soțul acesteia a decedat în 1996 apoi tată în 1999.
Mătușă a zis in anul 2000 partea lu bărbasu e donație mie și lu sorămea pe partea ei este testament mia dat mie și lu sorămea testament fara clauza.
Actele se pot strica daca vrea mătușă testamentul său donația prin proces sau la notariat in caz că le strică trebuie sa fiu anunțat.

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor si testamentul silviu35 silviu35 TATAL meu a primit de la o matusa si un unchi o casa cu 250 mp in 1986 unchiul a decedat in 1997 si a ramas matusa. IN 1999 tata a decedat si matusa a spus va ... (vezi toată discuția)
Am găsit testamentul care l-a făcut mătușa in anul 2000 scrie ... Magie1 Magie1 Am găsit testamentul care la făcut mătușa in anul 2000 scrie testament că toate bunurile ei mobile și imobile ce vor regăsi în patrimoniul ei la ... (vezi toată discuția)
Mătușă mie și lu sorămea nea făcut certificat de moștenitor ... Magie1 Magie1 Mătușă mie și lu sorămea nea făcut certificat de moștenitor testament și donația a bunurilor fara clauza la notariat,poate strica actele la ... (vezi toată discuția)