avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mătușă mie și lu sorămea nea făcut certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mătușă mie și lu sorămea nea făcut certificat de moștenitor ...

Mătușă mie și lu sorămea nea făcut certificat de moștenitor testament și donația a bunurilor fara clauza la notariat,poate strica actele la notariat mătușă sau le poate ataca în instanță sa le strice că sa nu mai avem dreptul la mostenire noi că nepoții.
Sau noi nepoții cu o condiție prin notariat sa cerem să nii se plătească cheltuielile notariale suportate din urmă.

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor si testamentul silviu35 silviu35 TATAL meu a primit de la o matusa si un unchi o casa cu 250 mp in 1986 unchiul a decedat in 1997 si a ramas matusa. IN 1999 tata a decedat si matusa a spus va ... (vezi toată discuția)
În 1986 lui tata i-a făcut acte pe o casa o mătușă și bărbatu-său ... Magie1 Magie1 În 1986 lu tata ia făcut acte pe o casa o mătușă și bărbasu pe numele lui după moartea lor rămîne Stalin. Soțul acesteia a decedat în 1996 apoi ... (vezi toată discuția)
Mătușa mi-a făcut mie și lu sorămea testament,noi ne-am ... Magie1 Magie1 Mătușa mi-a făcut mie și lu sorămea testament,noi ne-am certat cu ea,testamentul se poate strica in timpul vieții ei,după moartea matusei daca ia a ... (vezi toată discuția)