avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inca 5 zile fara plata pentru bugetari?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inca 5 zile fara plata pentru bugetari?

Ma poate lumina careva in privinta acestui zvon : bugetarii vor mai avea parte de inca 5 zile fara plata cat de curand?????????:stunned:
Ce surprize ne mai asteapta??????#-o
Ni se va lua si dreptul de mai respira, oare????
Multumesc anticipat pentru raspunsul asteptat !
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:18, 6 Septembrie 2010
Deocamdata este numai un zvon insa este posibil si o asemnea masura in conteztuul atitor masuri discriminatorii pentru bugetari
Nu cred ca mai au tupeul sa-si bata joc in continuare de oameni, sau mai bine spus sper sa nu mai aiba curajul de a ne calca pe toti in picioare.
avocat Cristina Popescu
top dan a scris:

Deocamdata este numai un zvon insa este posibil si o asemnea masura in conteztuul atitor masuri discriminatorii pentru bugetari

Astazi, dupa ce intamplator am ascultat un fragment din "zisele" Presedintelui tuturor romanilor, prin care Guvernul este indemnat sa reduca in continuare cheltuielile bugetare, inclusiv in anul 2011, inclin sa cred ca zvonul anuntat se va transforma in realitate:weg:
Da,in lunile noiembrie -decembrie ,asa se aude pe la noi.De Craciun mancam coada porcului ,carnea o lasam politicienilor.
Informatia a aparut ieri in presa, nu iese fum fara foc

Personalul bugetar ar putea „beneficia“, din nou, de cinci zile de concediu fără plată, din grija Guvernului Boc. Deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica, a declarat că PDL pregăteşte noi măsuri de austeritate, care îi vor afecta, încă o dată, pe profesori, cadre medicale, poliţişti şi alţi bugetari. „Este vorba despre o nouă rundă de cinci zile de concedii fără plată, pe care Guvernul PDL le-ar putea pregăti pentru această toamnă pentru tot sectorul bugetar. Toţi bugetarii vor fi din nou trimişi acasă, ca urmare a faptului că Boc nu vrea să îi disponibilizeze pe clienţii politici angajaţi în ministere, în ultimul an!“, a precizat deputatul vrâncean. Acesta a adăugat că decizia prin care este posibil ca bugetarii să fie trimişi în concediu fără plată, vine ca urmare a faptului că Boc şi miniştrii portocalii din Guvern nu au fost dispuşi să renunţe la clientela politică din instituţiile pe care le conduc.

Alte discuții în legătură

Am nevoie de niste sfaturi si/sau pareri Daniyo Daniyo - in 2008 am reusit sa ma angajez prima oara cu carte de munca pe domeniul meu de activitate. eu am absolvit facultatea in 2007. pana in august 2009 toate bune ... (vezi toată discuția)
Stabilirea raspunderii personale : refuz prezumat ? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Lichidatorul formuleaza cerere pt. stabilirea raspunderii personale in care sustine in fals (fapt usor de demonstat cu inscrisuri) ca nu a fost inregistrata ... (vezi toată discuția)
Majorarea punctului de pensie. buna seara .as dori sa -mi spuneti daca pot face cerere de chemare ... negut negut BUNA SEARA .AS DORI SA -MI SPUNETI DACA POT FACE CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA PENTRU NEMAJORAREA PUNCTULUI DE PENSIE CU 40% la 1 septembrie 2020.MULTUMESC (vezi toată discuția)