avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie contraventie circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie contraventie circulatie

buna ziua, va rog sa ma ajutati in solutionarea unei probleme de circulatie..
mi-a fost retinut permisul de conducere, pentru depasirea unui autoturism pe trecerea de pietoni...eu am semnat procesul verbal, dar nu recunosc fapta, deoarece depasirea am efectuat-o in afara zonei de trecere pietoni...agentul de circulatie nu a vrut sa-mi arate filmul depasirii neregulamentare, spunand ca-l pot vedea in instanta...care este procedura pentru a contesta procesul verbal? care este termenul pentru depunerea contestatiei si unde trebuie depusa? multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 09:24, 30 August 2010
Contestatia impotriva procesului verbal se depune in termen de 15 zile de la inmanarea /comunicarea procesului verbal, la judecatoria in raza careia a fost savarsita contraventia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depășire trece pietoni Silviu FA Silviu FA Am depășit o mașină care mergea foarte încet undeva la 30 la ora la ieșirea din oras într-o zonă industrială, chestia e că eu m-am uitat la linie, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , neacordare prioritate pietonii pe sensul opis Florinalexandru Florinalexandru Buna ziua , astazi am trecut o intersectie semaforizata viram la dreapta de blvd mihai bravu catre calea vitan avand 4 benzi de mers 2 \\ 2 pietoni nu era pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis matealecs85 matealecs85 Buna ziua, Am si eu o nelamurire/ intrebare. In cursul zilei de azi mergeam cu autovehicolul pe bld Timisoara dinspre intersectia cu strada Moinesti spre ... (vezi toată discuția)