avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale subcontractanti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

subcontractanti

vreau sa particip la o licitatie in calitate de subcontractant. trebuie prezentate si certificatele de la begetul local si stat? dar alte documente? stiu ca daca participi cu un procent mai mic de 10 % nu trebuie sa prezinti numai acordul de subcontractare alte document nu trebuie sa prezint, dar nu stiu care e legea care specifica acest lucru? va rog frumos sa ma ajutati. nu stiti legea care specifica acest lucu? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 15:47, 31 August 2010
Trebuie sa prezentati exact ce scrie in caietul de sarcini, deoarece acesta este documentul care cuprinde conditiile impuse de beneficiarul unei lucrari in vederea executarii acesteia.
Consultati caietul de sarcini, fisa de date a achizitiei si, pentru mai multa siguranta, solicitati clarificari autoritatii contractante..
Legislatie: OUG 34/2006 ; HG 925/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Experienta similara - subcontractant olimpiamaria olimpiamaria la o licitatie pentru lucrari de executie si proiectare, operatorul economic poate face acord de subcontractare pentru proiectare? sau este obligat sa faca ... (vezi toată discuția)
Solicitare lamurire ContSters146646 ContSters146646 in cadrul unei licitatii de achizitie publica poate subcontractantul sa prezinte garantie de buna executie? (vezi toată discuția)
Nedeclarare subcontractant in oferta Geom1 Geom1 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: In cadrul unei licitatii publice, ofertantul castigator nu a declarat subcontractant pentru ... (vezi toată discuția)