avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de angajare

Buna ziua,
Daca eu ca angajator, as vrea sa acord o prima de angajare unei persoane, unde ar trebui sa fie stipulat acest lucru- in contract, regulament intern, etc?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 20:23, 10 Septembrie 2010
Se poate stabili si in c.i.m. , dar si in Regulamnetul de Ordine interioara al unitatii, daca nu aveti ccm la nivel de unitate.
se poate face un simplu referat de premiere.
Deci practic pot include aceasta prima la salariu fara a fi obligata sa precizez acest lucru in contract sau regulament intern? La noi se aplica CCM la nivel national...
Cred ca este mult mai bine sa o aveti prevazuta intr-un document ...
&ctynn:

Imi puteti da exemplu de un referat de premiere?

Multumesc frumos...

Alte discuții în legătură

Spor de fidelitate florinrohan florinrohan La firma la mine se spune in CCM ca avem dreptul in fiecare luna in afara salariului de baza , de spor de fidelitate dupa cum urmeaza :5% pentru primii 3 ani ... (vezi toată discuția)
Preaviz conform articolului nr 65 legea nr 53/2003 republicat ionutcn ionutcn Salut, tocmai am fost instiintat ca incepand cu data de astazi ca sunt in preaviz timp de 20 de zile dupa care urmeaza sa fiu concediat datorita unor probleme ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime trebuie acordat conform legii BG BG Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca sporul de vechime trebuie acordat obligatoriu conform legii! Care este actul nomativ care stipuleaza acest lucru si ... (vezi toată discuția)