avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare cumparare

Buna ziua! As vrea sa stiu cum este mai bine sa procedez in urmatoarea situatie. Mama mea a cumparat un imobil cu banii de la mine, fiica ei. Eu mai am o sora. Ideea este ca as vrea sa-i fac act fiicei mele. Nu am bani sa fac vanzare cumparare la notar. este bine daca fac la avocat? are vreo valoare? Daca fac donatie , sora mea poate contesta?
Va rog, astept idei din partea dvs.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 15:01, 30 August 2010
Instrainarile imobiliare se fac numai in frma autentica , la notar , obligatoriu.
Singura posibilitate este sa faceti act de vanzare cumparare, donatia poate fi supusa raportului, la succesiunea mamei dvs.

Nu inteleg de ce nu ati cumparat dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie cojanioana cojanioana buna ziua, as avea cateva intrebari referitoare la o donatie pe care are trebui sa o primim de la soacra mea. Soacra mea are un imobil dobadit prin ... (vezi toată discuția)
Succesiune. catalin_az02 catalin_az02 Bunaziua, scriu in speranta de a primi un eventual raspuns obiectiv, cu multumiri anticipate. deci problma este urmatoarea. in perioada cand eram minor, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! suntem 3 surori, cea mare nu tine legatura cu noi ... Ralucaa08 Ralucaa08 Buna ziua! Suntem 3 surori, cea mare nu tine legatura cu noi nici cu mama noastra de mai bine de 15 ani refacandu-si viata (tatal fiind decedat) iar mama ne-a ... (vezi toată discuția)