avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA-Pensii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA-Pensii

Din 2007 lucrez ca PERSOANA FIZICA in constructii,autorizat la Registrul Comertului.In 2010,am transformat PF in PFA,conform legilor in vigoare.Am achitat impozit si CASS (sanatate). Pentru 2007 am platit impozit pe norme de venit .
Pensia este obligatorie si pentru PF sau doar pentru PFA? Cum se calculeaza si ce lege prevede obligativitatea? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
ionut c, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bravos , utilizator 23:15, 31 August 2010
Ms.
....ce haos total....Ma uit in Legea 19, vad ca nu e abrogata si cand vreau sa platesc la pensii......parca vad ca nu ma lasa.Simpatice vremuri traim...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla impunere pfa nedelcu.cristina nedelcu.cristina sunt pfa care desfasoara o activitate independenta, realizez exclusiv venituri de natura profesionala lunar, deci datorez contributiile individuale de ... (vezi toată discuția)
Contribuii pfa pensionar mihail ch. mihail ch. O persoana cu PFA care de trei luni este in pensie pentru limita de varsta, dar continua activitatea, mai trebuie sa depuna declaratia de CAS? conform ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 58/2010 mikloskinga mikloskinga Va rog să-mi răspundeţi la 2 intrebări: 1.Soţul meu este PFA -independent din 1998, de atunci plăteşte după norma de venit impozit .Acum 16% ... (vezi toată discuția)