avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general venitul net
Discuție deschisă în Contabilitate în general

venitul net

La o I.I. venitul net rezulta din suma de la sfarsitul lunii aparuta in registrul de casa sau cea din r.j.i.p.? Intreb acest lucru deoarece in situatia mea(obiect de acivitate=comert) in luna iulie acesta suma in reg.de casa era cu,,-"(am cheltuieli cu furnizorii si utilitatile din lunile anterioare) iar in r.j.i.p. era cu plus.Daca se ia dupa suma din r.j.i.p. cheltuielile anterioare lunii iulie nu se mai iau in consideratie?
Cel mai recent răspuns: TeoDora72 , utilizator 16:33, 30 August 2010
Venitul net se refera la incasari minus plati deductibile (+eventual, amortizarea fiscala) inregistrate exclusiv in luna iulie, ulterior vei calcula pe august s.a.m.d.
Registrul tau de referinta este RJIP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa, mod de calcul contributii Geo_2008 Geo_2008 Buna seara, stiu ca s-a scris mult pe aceasta tema dar e ceva ce eu tot nu inteleg. de aceea va rog foarte mult sa-mi spuneti ce obligatii declarative are ... (vezi toată discuția)
Inregistrare plata impozit pe venit si sanatate vali7111 vali7111 Buna ziua. Plata impozitului de 16% pentru veniturile obtinute din activitatea PFA poate fi inregistrata in \"registru pe venituir si plati\"?Dar cei 5,5 % ce ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 200 micha2la micha2la buna ziua. sunt o intreprindere individuala cu obiect de activitate comert si neplatitot de tva. as avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu completarea decl ... (vezi toată discuția)