avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reduceri salariale cf. L.118/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reduceri salariale cf. L.118/2010

Concediile medicale pentru incapacitate temporara de munca, prcum si cele pentru sarcina si lauzie fac obiectul L. 118/2010? Dar indemnizatiile pentru concedii de odihna si prima de vacanta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 16:37, 30 August 2010
ele vor fi calculate avand la baza veniturile din momentul respectiv; daca sunteti acum in concediu medical se va lua in calcul venitul actual redus; ca si procent, acesta a ramas la fel.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie maternitate, respectiv crestere copil cojstefania cojstefania Buna ziua. As avea si eu o nelamurire. La calculul indemnizatiei de maternitate (sarcina si lauzie) se ia in calcul si al 13-lea salariu? Eu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, concediu prenatal si postnatal aylynk aylynk Lucrez in invatamant si am o mare nelemurire: de la 12 sept. voi intra in concediu medical, apoi de la 1 oct intru in prenatal, in luna decembrie voi naste. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical- insarcinata monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua. In ultimele 6 saptamani am fost in concediu medical, sunt insarcinata si as dori sa stiu cat concediu medical am voie sa iau fara a trece pe risc ... (vezi toată discuția)