avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dobanda pentru somaj necuvenit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dobanda pentru somaj necuvenit

Buna ,
intrebarea mea se refera la faptul ca nu stiu daca se datoreaza dobanda pentru sumele platite din Bugetul Asigurarilor de Somaj persoanelor fizice si incasate in mod necuvenit.
Daca da, puteti specifica un mod de calcul?

Alte discuții în legătură

Asigurare concedii medicale pfa Eugenor Eugenor Am platit o contributie in baza OUG 158/2005 la un venit estimat X lei. In 2012 de exemplu am avut concediu continuu 8 luni (legal, neoplazie). Acum, dupa ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie de somaj incasata necuvenit fulguta fulguta ce pot sa fac in cazul in care sunt pus sa restitui indemnizatia de somaj incasata necuvenit, mentionez ce totul s-a intamplat nevoit m-am angajat dar din ... (vezi toată discuția)
Restituirea indemnizatiei de somaj dupa castigarea procesului privind reintegrarea in unitate alcibiade alcibiade O fosta salariata castiga in instanta dreptul la reintegrare in unitate si de toate drepturile salariale cuvenite in acea perioada, dupa ce postul ei a fost ... (vezi toată discuția)