avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizie de debit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizie de debit

aveti un model de decizia de debit, decizie de recuperarea unei sume incasate necuvenit, dar de decizie de contestatie. Se pot recupera sumele respective prin angajament de plata si in cate rate. Care este termenul de prescriptie pentru sumele incasate necuvenit?
Cel mai recent răspuns: valici , utilizator 12:09, 31 August 2010
Ce reprezinta sumele incasate necuvenit: salarii, indemnizatii de somaj sau ce?
indemnizatie pentru cresterea copilului -2.500 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil primita in plus in mod necuvenit andrady06 andrady06 M-am angajat cu 6 luni inainte sa ies din concediul de crestere al copilului si nu am fost sa depun nici o cerere pentru stimulent deaorece abia am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unor sume platite necuvenite cu titlu de indemnizatie timcyke timcyke Buna ziua. Am fost in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani si mi-am reluat activitatea in data de 28 august 2017 (copilul implineste 2 ani in 30 ... (vezi toată discuția)
Returnare somaj nelu2 nelu2 Bunaziua. Am primit somaj timp de 9 luni de zile insa cineva de la somaj mi-a gresit calcularea lui si acum trebuie sa returnez inapoi o suma de aproape 600 ... (vezi toată discuția)