avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Taxa de timbru cerere plata diferenta salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Taxa de timbru cerere plata diferenta salariu

ce timbru fiscal/judiciar este nevoie pentru o actiune in contencios administrativ si fiscal, prin care solicit sa oblige paratul la plata diferentei de salariu micsorat cu 25% in baza legii 118/2010?
Ma intereseaza pt fond ,recurs, si recurs la ICCJ.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:29, 31 August 2010
Actiunile introduse pentru pretentii salariale sunt scutite de taxa de timbru.
La fel si caile de atac.
Dar trebuie sa retineti ca acele reduceri salariale s-au facut in baza unei legi, deci sigur vi se va respinge actiunea.
Oricum, bafta.
actiunile cu asemenea obiect sunt scutite de taxe de timbru. insa ce temei de drept veti indica in motivarea cererii dvs???
sebastian23 a scris:

ce timbru fiscal/judiciar este nevoie pentru o actiune in contencios administrativ si fiscal, prin care solicit sa oblige paratul la plata diferentei de salariu micsorat cu 25% in baza legii 118/2010?
Ma intereseaza pt fond ,recurs, si recurs la ICCJ.
Multumesc

Nu exista fond, recurs si recurs la ICCJ .... exista doar fond si recurs.
Recursul judecandu-se de catre ICCJ numai daca instanta de fond este Curtea de Apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire la plata taxei judiciare de timbru. MelindaB. MelindaB. SALUT ! Bine v-am gasit.:) (sunt noua pe aici) M-ar interesa opiniile voastre in aceasta speta. In prima instanta, reclamanta avand pretentii banesti, ... (vezi toată discuția)
Apel castigat fara achitare taxa timbru - se poate anula? kyrrdan kyrrdan Buna, Am introdus actiune in pretentii, am achitat taxa de circa 50 milioane vechi si am castigat. Parata a facut apel, nu m-am prezentat datorita vremii ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferen?ã dobândã taxa auto Geanina DRIAN Geanina DRIAN Bună seara, Pentru că nu reușesc să mă hotărăsc, propun o dezbatere constructivă și vă întreb și pe Dvs.: [b]cum recuperăm ... (vezi toată discuția)