avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de adeziune cu clauze abuzive-leasing
Discuție deschisă în Executare silită

contract de adeziune cu clauze abuzive-leasing

Buna seara. Am o intrebare pentru cine poate sa ma ajute. In ce modalitate s-ar putea ataca un contract de leasing financiar (evident contract de adeziune) cu clauze abuzive, al BT leasing, in situatia in care utilizatorul este deja in faza de executare silita iar suma solicitata (93000 lei) depaseste cu mai mult de 5 ori soldul initial 17000 lei, calcul realizat prin insumarea de penalitati si daune interese.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 22:54, 30 August 2010
trebuie vazut contractul si restul actelor.. altfel nu ne putem pronunta.. e ca si cum a-i cere unui medic sa te opereze de tumoare dar sa nu stie unde e localizata tumoarea..unde te deschide? asa si cu procesul dvs..
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de catre firma de leasing adema adema Buna ziua. Am intalnit urmatoarea situatie si m-ar interesa un sfat privind pasii de urmat (precizez ca nu sunt jurist de profesie) de la cineva care a mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 3 ani si 3 luni adrussos adrussos Buna ziua, In 2008 am luat o masina in leasing. In 2010 am realizat ca nu mai pot achita ratele. Din proprie initiativa (nu m-au fortat cei de la compania ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana juridica - contract leasing auto. nimar nimar Buna seara, Supun atentiei dvs. urmatorul caz : SC A SRL, cu sediul in orasul X, achizitioneaza in sistem leasing un autoturism. Dupa un an din derularea ... (vezi toată discuția)