avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere in favoarea sotului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere in favoarea sotului

sotul meu si fosta lui sotie au un contract de intretinere ,mama sotului e cam pe duca au si inceput discutiile .Intrebarea mea este eu am ceva parte din acel apartament?
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 11:28, 31 August 2010
buna ziua.
apartamentul a fost dobandit de catre sot impreuna cu fosta sotie nu cu dvs.
nu aveti dreptul asupra acelui imobil.
numai in cazul decesului sotului, imobilul fiind bun propriu al acestuia.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort tatiana campeanu tatiana campeanu Buna ziua mama si tata au un apartament de 4 camere , actualmente au divortat,mama vrea sa vanda apartamentu,dar tata vrea sa evalueze casa si sa-i dea ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune dorutza33 dorutza33 Buna ziua, Se poate partaja, dupa divort, un imobil dobandit de soti prin act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere, in conditiile in care mai este in ... (vezi toată discuția)
Fostul soț a decedat înainte de a face partajul. nu avem copii, dacă succesorii lui nu fac nimic în vederea succesiunii în termen de 7 luni pot obține proprietatea? Vic2018 Vic2018 Buna ziua, fostul meu sot a decedat in oct 2018, chiar daca eram divortati din iunie 2017, partajul nu a fost facut. Impreuna posedam un apartament, cota 50% ... (vezi toată discuția)