avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... actul aditional cf oug50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

actul aditional cf oug50/2010

buna ziua
Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in cazul in care am primit de la banca o adresa precum ca trebuie sa ma duc la sucursala BRD unde am creditul de nevoi personale cu ipoteca (dobanda variabila) cat mai curand posibil in vederea semnari actului aditional cf OUG 50/2010, m-am deplasat imediat la banca, dar surpriza, nimeni nu stia mai nimic, nu existau acele acte aditionale, si nici nu stiau cand vor fi gata dar oricum eu nu vad nici un act nu citesc nimic dar se considera acceptare tacita. Mentionez ca in adresa scrie ca dobanda variabila actuala se va transforma in dobanda fixa ( pentru creditele imobiliare, nevoi personale, auto) Chiar pot modifica ei dupa bunul lor plac dobanda variabila in dobanda fixa? in OUG 50/2010 nu reiese nimic de genul acesta va rog astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Act aditional cf. oug50/2010 kla2007 kla2007 buna ziua Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in cazul in care am primit de la banca o adresa precum ca trebuie sa ma duc la sucursala BRD unde am ... (vezi toată discuția)
"exprimarea dobanzii variabile actuale din contract in dobanda fixa - pentru creditele imobiliare, nevoi personale, auto" valican valican Salutare, As vrea sa stiu daca este corecta \"din punct de vedere legal\" aceasta precizare (din titlu) ce a aparut pe site-ul unei banci la care eu am credit ... (vezi toată discuția)
Problema cu comisioane banci arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)