avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... batut de politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

batut de politie

buna-ziua.as vrea sa imi dati un sfat cu privire la o problema a unui prieten.duminica seara acesta a fost oprit de un echipaj de politie pe strada pentru ca avea o sticla de bere in mana.politisti i-au cerut sa arunce sticla de bere si cand acest a refuzat i-au pus catuse si l-au dus la sectie unde incatusat a fost batut timp de 20 de minute cu pumni si picioare de 2 politisti iar 4 erau martori.l-au obligat sa semneze amenda prin bataie apoi l-au trimis acasa.ce poate face in acest caz?care sunt drepturile lui?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adrian_huned , utilizator 13:19, 31 August 2010
nu exista asa ceva, prietenul dvs nu v-a dezvaluit realul motiv pentru care a fost oprit de echipajul de politie si apoi dus la sectie.
nu a fost oprit pentru faptul ca mergea cu o sticla de bere in mana ci probabil ca era turmentat si facea ceva galagie. altfel nu se justifica. asta este clar. cred ca v-a ascuns realul motiv.
dar...sub nici o forma nu se justifica sa fi batut , indiferent de ce faci. in aceste conditii trebuie sa se duca la IML sa-si scoata certificat medicolegal, apoi sa depuna plangere la parchet si la ijp impotriva politistilor.
nu facea galagie.mergea pe strada cu un prieten care este martor ca nu facea galagie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot trimite mai departe un proces din strainatate? FlorinJacota FlorinJacota As dorii sa stiu daca se poate unde ma pot adresa mai departe cu un proces deschis la un tribunal din Portugalia, proces deschis impotriva politiei. Acum trei ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Cosmin1028 Cosmin1028 Buna ziua, va intreb ceva poate gasesc niste răspunsuri la problema mea. In data de 30.11.2019 am fost la un prieten la vreo 50 de km distanta. La ... (vezi toată discuția)
Ce putem face in acest caz? dianaenache87 dianaenache87 Buan dimineata!Am si eu o problema delicata!!Sotul meu impreuna cu un prieten au fost luati de politia comunitara...La sectia de politie au fost arestati cu ... (vezi toată discuția)