avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot trimite mai departe un proces din strainatate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot trimite mai departe un proces din strainatate?

As dorii sa stiu daca se poate unde ma pot adresa mai departe cu un proces deschis la un tribunal din Portugalia, proces deschis impotriva politiei. Acum trei ani am fost oprit pe strada de un echipaj al politiei si fara sa imi ceara sa ma identific mi-au pus catusele la spate, m-au batut in drumul mare ( incatusat) si apoi m-au dus la post.In dum spre postul de politie m-au batut si in masina. Acolo cand am ajuns s-a descoperit ca m-au confundat cu o alta persoana si mi-au cerut sa ii iert si mii de scuze. Dupa ce am iesit de la postul politiei am fost la spital, mi-am scos certificat medicolegal, mi-am pus doi marturi si i-am dat in tribunal.am fost chemat la primul proces si am fost auzit si de tribunalul militar . avocata care am angajat-o sa dat de partea politistilor deoarece era prietena si colega cu avocata pusa de ei. Au trecut doi ani de atunci si nimeni nu mi-a mai dat nici un raspuns. ce as putea face mai departe? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: FlorinJacota , utilizator 13:35, 26 Martie 2016
Aveti un numar de inregistrare , faceti o cerere scrisa si solicitati informatii privind stadiul dosarului .Apelati si la consulatul Romaniei la Lisabona .Pe mail va raspund relativ repede
Cereți să vi se comunice stadiul cercetărilor și, în funcție de răspuns, veți putea decide ce veți face mai departe, ținând cont de legislația din Portugalia.
Eu ma gandeam daca as putea sa am adresez direc la Tribunalul international al drepturilor omului. este posibil?
M-as putea adresa direct la CEDO?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batut de politie adrian_huned adrian_huned buna-ziua.as vrea sa imi dati un sfat cu privire la o problema a unui prieten.duminica seara acesta a fost oprit de un echipaj de politie pe strada pentru ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua azi m am confruntat cu o problemă putin cam ciudata ... Ruth Anays Ruth Anays Buna ziua azi m am confruntat cu o problemă putin c am ciudata pentru mine si sunt c am nelămurită pentru felul in care ar trebui să acționez. A-și vrea ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui politist ContSters368313 ContSters368313 Buna ziua, Pe data de 12 aug 2015 in drum spre casa trec pe rosu cu bicicleta si din spate la aprox 500 m ma claxoneaza cineva de la politia locala. Opresc, ... (vezi toată discuția)