avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie anexa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie anexa

Buna ziua,
Am o casa la tara, si as dori sa construiesc un spatiu pe care sa il transform in magazin, cu iesire la strada. Imi puteti spune de ce am nevoie pentru a obtine autorizatia de construire?
Ce documente trebuie sa depun la primarie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 12:34, 31 August 2010
Mergeţi la Primăria de care aparţineţi şi vă spun ei ce acte vă trebuie.Dacă le duceţi pe cele care vi le spunem noi s-ar putea să aveţi surpriza să spună că nu sunt în regulă. Aşa că dacă ei vă spun ce vă trebuie scăpaţi de pirderea inutilă a timpului, nervi, comisioane , şpăgi etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa gospodereasca transformata in magazin lungutza lungutza Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare Vreau sa imi deschid un magazin in curtea socrului meu (mediu rural) si proiectantul mi-a spus ca am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la spatiu de locuit la spatiu comercial Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! In anul 1996 s-a emis un certificat de urbanism care avea ca scop: transformarea unei ferestre iin usa de acces si modificarea unui apartament din ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru deea_lex deea_lex vreau sa fac o societate cu profil magazin alimentar. stie cineva daca pot face punctul de lucru (magazinul propriu zis) intr-un garaj? stiu ca sediu nu pot ... (vezi toată discuția)