am inceput partajul cu sotul meu(pe care la deschis el),dupa 8 ani de cand am divortat,si cu toate ca el nu a platit niciodata nimic la intretinerea apartamentului,nu a putut aduce dovada ca a participat si el la achitarea acestuia,apartamentul fiind platit de catre mine prin cec(toate chitantele erau pe numele meu),nu a achitat niciodata fisc-ul aferent(numai eu am achitat,nu a platit nici macar o data pensia alimentara copilului nostru,nu a avut martori pertinenti in proces,nu a avut nici macar o chitanta pentru plata macar a unui leu ptr intrtinerea sau dobandirea apartamentului(care totusi era bun comun fiind achizitionat in timpul casatoriei noastre),am avut neplacuta surpriza ca judecatorul sa dea fifty-fifty?????
asta inseamna ca acum,dupa ce sa efectuat expertiza imobilului de catre evalatuor,daca partea adversa nu emite obiectiuni,la expertiza,va trebui sa-i platesc sulta!!
pot eu face recurs la acest jalnic proces,daca el mai are si tupeul sa faca obiectiuni la expertiza?? asta tinand cont ca imobilul imi va reveni mie,iar el va incasa sulta!
ce sanse ar avea acum (raportul de expertiza este bine facut,corect,si imbatabil,cred eu),ca judecatorul sa accepte obiectiunile,asta in caz ca vor fi facute doar cu privire la valoarea imobilului,la care a ajuns expertul?
Cel mai recent răspuns:
Loreta Ionita , Avocat
12:59, 31 August 2010