in urma cu 8 ani,am divortat legal de sotul meu,care nu se mai interesa de noi,de familia sa(era inrolat in legiunea straina),iar in urma divortului nostru,eu am ramas sa locuiesc in apartamentul nostru bun comun,impreuna cu fetita noastra minora!
Precizez faptul ca din anul 2002 cand sa pronuntat divortul nostru si pana in prezent,fostul meu sot nu a achitat niciodata macar pensia de intrtinere legala,care era in suma de doar 35 de lei noi!
In urma cu un an si jumatate,l-am actionat in judecata pe fostul meu sot pentru marirea pensiei alimentare(cu toate ca acesta nu achitase niciodata aceasta pensie),fapt care la suparat pe acesta,si dupa 7 ani de la divort,a deschis actiunea de partaj pentru apartamentul nostru bun comun!
La proces nu a avut nici macar o singura dovada precum ca a contribuit in vreun fel la cumpararea si intrtinerea apartamentului,eu aducand mii de hartii,care dovedeau clar ca apartamentul fusese cumparat si achitat doar de mine,printr-un imprumut la cec,si ca in tot acest timp eu singura m-am ocupat de intrtinerea si de plata impozitelor catre stat,etc!!
Cu toate acestea,instanta a dat 50% lui si 50 % mie!!
A urmat expertiza imobiliara,acesta nu sa prezentat(cu toate ca au fost legal citati),nici el,nici avocata sa!!
Expertiza a calculat ca apartamentul valoreaza 80000 de lei noi,adica 40 mie,si 40 lui!!
Intrebarea mea pentru dumneavoastra este daca acesta poate contesta aceasta suma din expertiza(adica suma la care a fost evaluat apartamentul)
Dupa terminarea expertizei daca el nu are obiectii cat mai dureaza procesul>???
Pot vinde apartamentul,sau va trebui mai intai sa-i platesc lui sulta??
Pot sa-i opresc din sulta banii pe care mii datoreaza din neplata pensiei alimentare??(PRINTR-UN EXECUTOR JUDECATORESC)??
daca mi-ati raspunde la aceste 4 intrebari vas ramane profund indatorata!!! va multumesc din suflet!!