mai poate sotul meu sa conteste evaluarea imobilului,daca cu toate ca au fost citati,atat el,cat si avocata sa legal,nu sau prezentat???
e legal sa aibe dreptul la 1/2 din casa deoarece e bun dobandit in timpul marijaului.
puteti contesta evaluarea imobilului in instanta formuland obiectiuni la raportul de expertixa.
la cat timp dupa ce sa efectuat aceasta expertiza,mai putea el sa efectueze obiectiuni??? mai poate el face asta,tinand cont ca atat el,cat si avocata sa care au fost legal citati sa ia parte la efectuarea expertizei,nu sau prezentat??
1. dupa ce ati luat la cunostinta de continutul rap. de exp. puteati formula obiectiuni . dar eu cred ca aveasta val. mica a apart. pe d-voastra va avantajeaza, intrucat din cate am inteles d-voastra ati solicitat atribuirea acestuia si fostului sot ii achitati o sulta.
2. oricum sper ca ati solicitat ca instanta sa va acorde un termen ptr. achitarea acesteia, potrivit art. 673 ind.10 alin. 4 c.p.c.
3. dupa ce primiti hot., aceasta se ataca cu apel si recurs
3. in ceea ce priveste plg. pen. pentru sav. infr. prev. de art. 305 c.p., potrivit deciziei X/2008 a ICCJ, nu mai sunteti in termen si va va fi resp . ca tardiv formulata( infr. continua, term. curge de la data la care ati cunoscut fapt. )
4. se noteaza in carte funciara hotararea, e discutabil daca puteti vinde sau nu anterior achitarii sultei ( dar s-ar putea totusi )
5. incercati o executare silita asupra veniturilor acestuia, inclusiv din sulta pe care i-o veti acorda, ptr. pensia alim. pe ult. 3 ani, dar numai atat, s-a prescris ptr. perioada ant.
avocat Cristina Popescu
~ final discuție ~