avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actiune in contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actiune in contencios administrativ

As dori va rog un model de actiune in contencios (pt.concediere nelegala - hotarare consiliu local si dispozitie Primar).De asemenea, as dori sa stiu: daca sunt functionar public, se aplica disp.legii 188/1999 coroborate cu cele ale legii 554/2004 a contenciosului adm?(care prevad plangerea prealabila, posibilitatea unei actiuni de suspendare a actului nelegal si un termen de 6 luni)
sau dispozitiile codului muncii, care prevad 30 zile pt.o actiune in anulare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 31 August 2010
Daca sunteti functionar public sunt aplicabile prevederile Legii nr.188/1999 coroborate cu cele ale Legii nr.554/2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei procedurii prealabile DIA63 DIA63 Sunt functionar public si am fost sanctionat disciplinar,am primit decizia de sanctionare in care era trecut termenul de 30 de zile in vederea contestarii la ... (vezi toată discuția)
Temeiul legal al termenului de contestare a sancþiunii disciplinare dispuse în cazul unui funcþionar public Laurys Laurys Buna ziua, Ma puteti ajuta cu urmatoarea informatie: care este termenul in care poate fi contestata decizia de sanctionare disciplinara aplicata prin ordin ... (vezi toată discuția)
Sanctionare disciplinara functionari publici costache80 costache80 Va rog sa-mi spuneti care este termenul in care se poate contesta o sanctiune disciplinara aplicata unui functionar public de conducatorul unei institutii ... (vezi toată discuția)