avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ptr bugetari-calculul retinerii de 25% ptr plati ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ptr bugetari-calculul retinerii de 25% ptr plati restante in luna iulie

Sunt functionar public si am dreptul la indemnizatie de concediu de odihna;
Am beneficiat de concediu de odihna in luna aprilie- mai 2010 si am facut cerea de acordarea primei de concediu pentru luna mai , cerere care a fost aprobata fara mentiuni;
in schimb banii i-am primit in luna IULIE pe motiv ca nu au avut bani la buget sa mi se dea in luna mai si colac peste IN LUNA AUGUST MI-AU RETINUT 25% PENTRU PRIMA DE CONCEDIU CARE AM LUAT-O IN IULIE.
INTREBAREA MEA : ESTE LEGAL ASA CEVA?
DACA A FOST RESTANTA DIN LUNA MAI CUM E POSIBIL SA-MI IAU BANII IN IULIE SI SA-MI OPREASCA 25% IN AUGUST?
CE POT SA FAC, UNDE SA MA ADRESEZ SI DACA IMI PUTETI DA UN MODEL DE CERERE? pentru ca la serv. financiar mi s-a spus ca asa e normal si nu are importanta cand trebuia sa iau prima, pentru ca ei nu au bani si avand in vedere ca ia-am luat in luilie trebuie sa ma impoziteze cu 25% deoarece e un venit in luna iulie si nu are importanta ca e restanta din alta luna;
VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Prima de concediu bugetari crystyanfelciuc crystyanfelciuc Sunt functionar public si am dreptul la indemnizatie de concediu de odihna; Am beneficiat de concediu de odihna in luna aprilie- mai 2010 si am facut cerea de ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta soso35 soso35 Buna ziua Incepand cu data de 16.07.2009 din cauza concedierii colective facute in firma ma numar printre viitorii someri. In luna aprilie am ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta irina72 irina72 Buna ziua ,problema mea este urmatoarea : lucrez la primarie si am luat prima de vacanta in luna iulie (raportata la luna iunie sub forma de avans). In ... (vezi toată discuția)