avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... caracter ocazional/caracter repetitiv
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

caracter ocazional/caracter repetitiv

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum se face delimitarea stricta intre veniturile de natura profesionala cu caracter ocazional si cele cu caracter repetitiv (lunar, trimestrial, semestrial)
Cel mai recent răspuns: maria petrache , utilizator 09:19, 1 Septembrie 2010
Eu inteleg astfel: daca lunar obtii venituri datorezi, daca la trei luni obtii venituri datorezi, daca la 6 luni obtii datorezi. Nu datorezi, fiind ocazional, daca obtii un venit la an.
ocazional=1/an???? presupun ca tot ocazional este si de 2-3 ori pe an (ian, martie si oct. sa zicem) . Unde este definit acest ocazional?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- unde ma incadrez, la venituri repetitive sau ocazionale? c.oana c.oana De cand a iesit OUG 58/2010, am citit o groaza de interpretari privind sintagma \"venituri repetitive/ocazionale\". Sunt in ceata totala. Sunt profesor cu ... (vezi toată discuția)
Pfa - venituri ocazionale TeoDora72 TeoDora72 Va rog sa ma lamuriti intr-un aspect: in normele adoptate ieri scrie: persoanele care realizeaza venituri de natura profesionala in mod ocazional datoreaza ... (vezi toată discuția)
Definire venituri ocazionale pfa ginela ginela Va rog sa-mi spuneti ce se intelege prin venituri ocazionale la o pfa cu activitate independenta ,si care este si angajat cu cim? (vezi toată discuția)