avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare CIM cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare CIM cu acordul partilor

Un salariat a facut cerere de incetare CIM cu acordul partilor cu data de 31.08.10.(cererea are nr de inregistrare din 17.08.10)
In data de 18.08.10 intra in concediu medical pana pe 31.08.10 (inclusiv).
Cu ce data ii inceteaza CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 31 August 2010
Cu data de 31.08.2010 ... Efectele acordului cu privire la încetarea contractului de muncă se vor produce la data realizării lui sau la data stabilită de părţi.
Daca cererea este 55 (b), atunci incetarea va fi cu 31.08.2010.
Concediul medical suspenda preavizul de 15 zile de preaviz vor decurge de la data in care iese din concediu medical
Madalina Oprea a scris:

Concediul medical suspenda preavizul de 15 zile de preaviz vor decurge de la data in care iese din concediu medical

In cazul incetarii c.i.m. cu acordul partilor nu se acorda preaviz (despre asta era vorba in mesajul initial)..... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical suspenda perioada de preaviz in cazul incetarii cim cu acordul partilor? Maria3333 Maria3333 Sunt salariata si am depus o cerere de incetare a CIM cf. art. 55 lit b., data cererii este 26.11.2014, data de incetare este 01.02.2015. Deoarece am functie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ciobanu_pl ciobanu_pl Buna ziua,legat de perioada de preaviz(cerere de incetare a contractului de munca cu art.55)concediul medical intrerupe perioada de preaviz,Daca nu care sunt ... (vezi toată discuția)
Incetare cim girbeaelena girbeaelena Este posibil ca CIM - ul sa fii incetat cu data de 29.11. 2013 in conditiile in care mi-am dat demisia cu acordul partilor conf. art. 55 lit. B in data de ... (vezi toată discuția)