avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesirea din indiviziune

Buna ziua si multumesc ptr raspuns.As dori sa va mai precizez ca iesirea din indiviziune a cerut-o deja colocatarul,instanta a numit un expert evaluator iar din contractul meu de vanzare-cumparare dat de catre primarie rezulta ca am o suprafata putin mai mare decat colocatarul.Ce va stabili instanta de judecata pe data de 2 septembrie nu stiu?.Va intreb daca sulta stabilita de instanta este peste posibilitatile noastre de achitare ce masuri se vor lua,raman cumva fara propietatea mea prin executare silita sau cum?.Daca va ajuta mult mentionez ca,colocatarul(propietarul)a dat primaria in judecata pentru iesirea din indiviziune,deci se judeca cu primaria nu cu noi.La data inceperii actiunii de judecata de catre colocatar asupra primariei noi eram inca chiriasi iar el(colocatarul)propietar.SINCER va spunem eu si sotia mea ca ne este teama ca vom pierde propietatea(cele doua camere)deoarece are bani multi si prea mult rau ne-a facut.Va multumesc ptr rabdarea de a citi acest mesaj chiar daca nu este destul de explicit si un eventual raspuns!O zi minunata in continuare!
Ultima modificare: Duminică, 14 Noiembrie 2010
manolescu_radu, utilizator

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune manolescu_radu manolescu_radu locuim intr-un imobil(apartament) compus din trei camere.Eu sunt propietar pe doua camere iar colocatarul propietar pe a treia camera si care doreste iesirea ... (vezi toată discuția)
Indiviziunea manolescu_radu manolescu_radu Buna ziua!As dori sa intreb cum se poate face indiviziunea unui apartament compus din trei camere dintre care doua camere le detin eu cu sotia ,iar cea de-a ... (vezi toată discuția)
Indiviziunea manolescu_radu manolescu_radu Buna ziua,as dori sa intreb in ce conditii se poate cere sistarea iesirii din indiviziune.Multumesc ptr eventual raspuns! (vezi toată discuția)