unde pot afla deciziile luate de judecator.am un dosar penal pentru furt din hipermarket.am achitat imediat crema furata,am fost chemata la sectie sa confirm declaratia si mi sa zis ca dosarul va merge la judecatorie si ca mi se va zice ce decizie a fost luata prin posta.au trecut 3 luni de atunci si nu am primit nici un raspuns.unde ma pot adresa?multumesc anticipat
O amenda administrativa....pentru o crema nu vad o trimitere in judecata.
La instanta o pedeapsa cu suspendare conditionata a executarii pedepsei...asta asa ca sa nu zic ca nu va raspund...dar nu cred...verificati asa cum v-am sfatuit mai sus.
eu nu sunt din bucuresti,imi apare la vama ca am un dosar pentru furt pentru ca eu nici acum nu am primit un raspuns de la parchet!se poate intimpla ceva?
cel mai bine este sa va interesati personal si nu lasati sa decurga lucrurile de la sine.
daca asteptati acasa e posibil la un moment dat sa va treziti cu mandat de executare.
trebuie sa mergeti la parchet si sa va rezolvati situatia.
Da, mergeti sa va informati personal sau platiti un avocat care sa se ocupe de aceasta problema.
Aveti dreptul de a cunoaste stadiul dosarului si tot ceea ce ar trebui cunoscut pentru a va putea exercita dreptul la aparare.
Dosar penal
oscumpyka
Buna ziua..am si eu o intrebare....in urma cu un an am fost batuta de fostul meu concubin {asa il pot numi pentru ca nu am fost casatoriti } -tatal fetitei ... (vezi toată discuția)