avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inchidere pfa-costuri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inchidere pfa-costuri

As dori sa stiu cat si care ar fi costurile cu inchiderea unui pfa deschis din luna februarie? Va multumesc.
Pentru procesul de dizolvare-radiere a unei Persoane Fizice Autorizate aveti nevoie de urmatoarele:
- toate documentele eliberate de Registrul Comertului (Certificat de inregistrare, certificat constator si rezolutie);
- stampila persoanei fizice autorizate;
- copie dupa C.I.
Cheltuieli: aprox.250-300 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte primesti cand radiezi un pfa? florin_adrian florin_adrian In 2006 am deschis un pfa si in 2010 l-am radiat..teoretic.mi au zis ca o sa imi trimita in scris acasa o dovada ca a fost radiata dar totusi nu am primit ... (vezi toată discuția)
Lichidare ionelzan ionelzan am o societate PFA COMERT CU AMANUNTUL cod.4711,as dori sa o inchid ,ce demersuri trebuie sa fac,ce acte trebuie sa depun ,la finante,doresc acum ca se ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru tatianato tatianato Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie.Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute. (vezi toată discuția)